Prosjektet "Mat og opplevingar i fjellet" avlutta med suksess

Prosjektet "Mat og opplevingar i fjellet" nærmar seg avslutning og Fjellnettverket inviterte til ei inspirerande erfaringsutveksling. Deltakarane fekk djuptgåande innsikt i dei mange aktivitetane og resultata frå prosjektet, delte erfaringar og kom med verdifulle innspel til vidare aktivitetar. 

Emile Holba


Prosjektet har hatt som mål å fremje levande og livskraftige bygder i fjellområda, og har arbeidd tett med aktørar frå reiseliv og landbruk.

Arrangementet fann stad den 13. november 2024 på Vestlia Resort i Geilo. Programmet for dagen inkluderte fleire interessante innlegg:

  • Resultat frå arbeidet med Mat og opplevingar i fjellet ved dagleg leiar Kari Randen.
  • Erfaringar med Heimablidni på Færøyane ved Òli Rubeksen. 
  • Erfaringar og inntektsmogelegheiter med Bondens bord med Tina Løken Mestrand frå Mestrand Gard.
  • Bondens bord i norsk reiselivet ved Knut Fossgard, rådgjevar reiseliv i Buskerud fylkeskommune.
     

Etter innlegga var det tid for diskusjon og erfaringsutveksling, der deltakarane delte tankar om vidare arbeid. Dagleg leiar i Fjellnettverket avslutta samlinga med ei oppsummering og takka deltakarane for deira engasjement.