Webinar "Sal og salskanalar for lokalmat"

Produserer du eigne produkt men lurar på korleis du skal nå ut til kundane? Har du drive produksjon ei stund, men synest det er vanskeleg å finne den beste måten selje varene dine på eller er du nysgjerrig på korleis hotell og restaurantbransjen jobbar når dei skal finne lokale produkt? 

Emile Holba

Me inviterer til webinar med gode foredragshaldarar som vil gje deg inspirasjon, svar på spørsmål og gode tips til korleis du kan jobbe med sal av produkta dine. 

Dato: 9. desember 2024

Tidspunkt: kl. 12.00-14.00

 Påmelding til webinar

Foredragshaldarar på webinaret: 

Marianne Rønning og Vidar Nybu Privat

Tørresvangen gard ligg midt mellom Tynset og Kvikne. På garden driv Marianne Rønning og mannen Vidar Nybu eit lite gardsysteri og har utsal i stabburet. I webinaret fortel Marianne om korleis dei har fått gardsbutikken til å fungere og kva som har vore suksessfaktorar for drifta av den.

 

 

 

Sigurd Vassenden Privat

Sigurd Vassenden driv marknadshagen Grønt frå Grindal. Grønt frå Grindal er ein relativt stor marknadshage på 6-8 dekar og ligg i Rennebu i Trøndelag. På webinaret fortel Sigurd om kva for kanalar han brukar for å selje grønsakene dei produserer. 

 

 

 

 

 

 

Gro Rudi Privat

Gro Rudi, Uvdalsbonden. Bak Uvdalsbonden står ein gjeng fjellbønder frå Uvdal øvst i Buskerud. Dei tilbyr råvarer og opplevingar i og frå Uvdal og ynskjer å gjere det enkelt å kjøpe råvarer direkte frå bonden. På webinaret fortel Gro korleis dei jobbar med ulike salskanalar.

 

 

John Erik Aaby Privat

John Erik Aaby er kjøkensjef på Vestlia Resort på Geilo. Han brukar mykje lokalmat i sine menyar. På webinaret vil han fortelje om korleis han jobbar med lokalmat og lokalmatprodusentar. 

 

 

 

 

Webinaret er eit samarbeid mellom Fjellnettverket, Nasjonalt senter for fjellandbruk og forprosjektet “Mogelegheiter for frukt og bærproduksjon i fjellandbruket”.  

Gå inn på lenka og meld deg på: Påmeldingslenke

Velkomen!