Webinar om sal av lokalmat
Salet av lokalmat og drikke har auka jamnt og trutt dei siste åra og målet om ei årleg omsetning på 5 milliardar kroner på landsbasis er nådd for lengst. Uro i Europa og prisauke påverkar både dei som produserar og dei som er kjøparar av lokalmat.
Lokale råvarer
Kathrine Dokken
På webinaret fekk me presentert tal og status for korleis det det går med salet av lokalmat. Me fekk høyre om utfordringar, mogelegheiter og korleis det kan vere lurt å spreie risikoen ved å selje produkta i fleire kanalar og marknadar.
Foredragshaldarar:
- Petter Bjørgan frå Stiftinga Norsk Mat
Status for salet av lokalmat og mogelegheiter
- Anette Svastuen frå Gudbrandsdalsmat
Salsutvikling, utforderingar og mogelegheiter
- Jarle Rueslåtten frå Rueslåtten Ysteri
Erfaringar frå sal og tankar om framtida
- Elin Halland Simensen, projektleiar i Fjellnettverket leia seminaret
Publisert 17.02.2023 10.26
Sist endra 18.04.2024 09.51